• info@violemaribor.com

 

 

V sklopu Humanitarne akcije "MI SKUPAJ ENO SMO" so predstavniki navijaške skupine VIOLE MARIBOR danes obiskali zavetišče za živali Maribor. Pri obisku zavetišča sta se s strani NK MARIBOR pridružila kapetan Marcos Tavares z družino in Arghus. Seznanili smo se z aktualno problematiko v zavetišču, obljubili pomoč v okviru naših zmožnosti, na koncu pa še popeljali pasje prijatelje na krajši sprehod. 

Zavetišče za živali Maribor je trenutno prehoden dom za 57 psov in 95 mačk. Številka je izjemno visoka in priča o popolni zasedenosti kapacitet, ki jih za zapuščene in zavržene živali nudi zavetišče. Zato so v zavetišču veseli vsake pomoči in ozaveščanja širše javnosti o problematiki, s katero se soočamo. Zavržene živali, ki najdejo svoj prehoden dom v zavetišču, so pogosto posledica nezaželenih legel. Povzročijo jih neodgovorni lastniki, ki ne poskrbijo za sterilizacijo oziroma kastracijo svojih živali. Ponosni pa so, da zavetišče dnevno obišče veliko zainteresiranih posameznikov, ki tamkajšnjim kosmatincem ponudijo tople in ljubeče stalne domove.

Veseli bodo vsakega obiska, če razmišljate o novem štirinožnem družinskem članu, saj živali v svojih boksih iz dneva v dan čakajo na srečen dan, ko bodo za zmeraj odmahale iz zavetišča.

http://www.pigac.si/2012/10/15/humanitarne-viole-maribor-mi-skupaj-eno-smo/

http://www.zavetisce-mb.si/novica/n/navijaska-skupina-viole-obiskala-zavetisce-197

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.541901485835709.143221.383543521671507&type=1

 


Sledite nam

Obvestila

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image