• info@violemaribor.com

 

 

Z našo humanitarno akcijo nadaljujemo po začrtani poti. Danes smo predstavniki Viol obiskali Karitas in jih obdarili z doslej zbranimi oblačili. Dozdajšnji odziv ljudi je ogromen, vsem se iskreno zahvaljujemo v želji, da se akciji pridružijo tudi ostali občani našega mesta kakor tudi vsi navijači NK MARIBOR. Na Karitas so bili kar nemalo presenečeni, saj niti približno niso pričakovali takšnega odziva, akcija pa bo še potekala jutri na stojnici in Vijol'čni bajti ter v soboto na južni ploščadi stadiona Ljudski vrt.

Akcijo so prepoznali tudi nekateri mariborski športni kolektivi. Tako so nas danes na stojnici obiskali fantje iz rokometnega klub Maribor Branik, ki so s seboj prinesli tudi podpisan rokometni dres. Dres bo šel na dražbo, izkupiček pa bo šel društvu proti mučenju živali, več infomacij na njihovi spletni strani.

Rokometaše so zamenjali borci borilnih veščin. Obiskali so nas športniki ŠC Barada na čelu z Gregorjem Rudolfom, aktualnim svetovnim prvakom in dvakratnim evropskim prvakom, ter njegovo skupino "Ruda team". Rudolfu sta se priključila tudi vrhunska borca Aleš Zemljič in mestni svetnik Tomaž Barada.
Vsi skupaj se nam bodo pridružili na južni tribuni na sobotnem derbiju.

Vsem skupaj se iz srca še enkrat zahvaljujemo!

MI SMO MARIBOR, MI SKUPAJ ENO SMO.

 

V petek so nas na stojnici obiskali člani Odbojkarskega kluba Maribor in tako dodali svoj delež v naši humanitarni akciji.

 

v petek popoldne smo v Karitas pripeljali novo pošilko oblačil

 

Našo akcijo so podprli in donirali v humanitarne namene:

  • IMPEDANCA d.o.o.
  • CANTANTE CAFE CENTER
  • PAPIRNICA METULJ
  • PIZZERIA TOSCANA (Ruska ul.)
  • TISKARNA EKART

Iskrena hvala vsem, MI SKUPAJ ENO SMO!

 

 


Sledite nam

Obvestila

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image