• info@violemaribor.com

 

 

iz nkmaribor.com

Vemo, s kom imamo opravka na začetku evropske poti, stekle so že prve organizacijske aktivnosti in tako se lahko začne predprodaja vstopnic za tekmo NK Maribor - Željezničar. Najprej samo za kupce sezonskih vstopnic, ki imajo od ponedeljka, 2. julija (od 10. ure), možnost izkoristiti predkupno pravico in izbrati sedeže za otvoritev evropske sezone 2012/13. Do ponedeljka bo tudi potrjena ura dvoboja v Ljudskem vrtu, določenega za 18. julij.
Ob povečanem zanimanju po odzivu na žreb se obetajo polne tribune že v prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov. V želji po zagotovitvi boljših sedežev se bo splačalo pohiteti z nakupom, obenem pa bodo hitrejši kupci tudi privarčevali. V predprodaji bodo namreč vstopnice cenejše kot na dan tekme!
Cena vstopnic v predprodaji: 10 EUR, navijaška tribuna 6 EUR in 4 EUR (za Viole s članskimi izkaznicami), do 15 let 5 EUR
Prodajno mesto: Vijol'čna bajta (odpiralni čas: PON – PET 10:00 – 19:00, SOB 9:00 – 12:30)
Informacije o nakupu: predpisana je personalizacija, vsak posameznik lahko kupi po TRI vstopnice in mora imeti pri nakupu ob lastnem s seboj tudi osebne dokumente preostalih kupcev, saj je treba na predpisano mesto na vstopnici takoj vpisati zahtevane podatke.
Predprodaja bo za kupce sezonskih vstopnic (ti imajo svoj sedež rezerviran še do 10. julija) potekala do srede, od četrtka, 5. julija, pa bodo vstopnice v prodaji za vse zainteresirane.
Cene vstopnic na dan tekme: 15 EUR, do 15 let 10 EUR, navijaška tribuna 8 EUR in 6 EUR (za Viole s članskimi izkaznicami)
Posebno obvestilo: nakup vstopnic na naših prodajnih mestih bo mogoč le za slovenske državljane, navijači nasprotnega moštva si jih bodo morali priskrbeti v Sarajevu. Za njih je rezerviran navijaški sektor na severni tribuni, z obeležji FK Željezničar vstop na preostale tribune ne bo dovoljen!
Prijave tudi za pot v Sarajevo: najbolj množično vijol'čno gostovanje
Obenem si bo od ponedeljka dalje v Vijol'čni bajti mogoče zagotoviti tudi udeležbo na povratni tekmi (torek, 24.7., ob 21.00). Pripravlja se doslej najbolj množično gostovanje, prava invazija v vijoličastem.
Organiziran je avtobusni prevoz, cena aranžmaja z vstopnico je 20 EUR. Odhod avtobusov v Sarajevo bo na dan tekme, v torek, 24.7., ob 6.00, z južne ploščadi stadiona Ljudski vrt. Ob plačilu prijave bo treba navesti osebne podatke, vstopnice za tekmo bo vsak potnik dobil na avtobusu. Vrnitev avtobusov v Maribor bo po koncu tekme.

 


Sledite nam

Obvestila

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image