• info@violemaribor.com

 

 

Viole in NK Maribor na sobotni tekmi proti Rudarju za pomoč Robertu Krčku

HUMANITARNA SOBOTA

Moštvo se pripravlja na sredino gostovanje v Kranju, v Ljudskem vrtu pa se že urejajo organizacijske zadeve za naslednjo domačo preizkušnjo. Tekma enajstega kroga državnega prvenstva proti velenjskemu Rudarju bo imela poleg boja za točke tudi humanitarni značaj.

Viole in NK Maribor se pridružujejo akciji za pomoč nesrečnemu 36-letniku iz Hoč pri Mariboru. Robert Krček je pred štirinajstimi leti doživel hudo prometno nesrečo. Skušal se je izogniti avtomobilistu, ki je proti njemu prehiteval v škarje, pri prevračanju pa si je poškodoval hrbtenjačo in dve vretenci. Poškodba velja v naši uradni medicini za neozdravljivo, Robert pa je prišel do informacije o povsem novi metodi zdravljenja ljudi z boleznimi, povezanimi s centralnim živčnim sistemom, ki jo uspešno izvajajo v Pekingu. Gre za poseg s presajanjem in vbrizgavanjem matičnih in nediferenciranih živčnih celic v poškodovano hrbtenjačo, s katerim bodo pomagali tudi Robertu, ki bi tako spet lahko stal na svojih nogah. V ta namen bo vstopnina za južno tribuno na tekmi proti Rudarju znašala 2 EUR, ves izkupiček pa bo namenjen za donacijo. Pomagajmo s skupnim navijanjem z juga NK Maribor do nove zmage in Robertu k uresničitvi namena o odhodu na poseg v Peking, ki bi mu omogočil lepše nadaljnje življenje. Vsak prispevek bo dragocen.

Sobotna tekma NK Maribor – Rudar se bo začela ob 20.15.

Predprodaja vstopnic se začenja v torek. Prodajna mesta: Tribuna bar, Hiša vstopnic (Europark), trgovina Golgeter (Titova cesta). Cena vstopnice 10 EUR, za mladostnike do 15. leta 5 EUR, tribuna jug 2 EUR.


Sledite nam

Obvestila

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image