• info@violemaribor.com

 

 

Na pokalni tekmi proti Celju bodo Viole izvedle humanitarno akcijo. Namen je pomagati invalidnima punci in fantu pri nakupu primerne proteze in invalidskega vozička in jima omogočiti kvalitetnejše življenje.

Danes (sobota 10.april) je v večnamenski športni dvorani ŽKD (Popovičeva ulica 14 v Mariboru), dobrodelni v Spinning maraton - "Štajerska goni".

Namen dogodka je zbrati denarna sredstva za Tanjo Kodrič in Branka Hojnika, varovanca Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta Soča.

Vsa zbrana sredstva bodo donirana Tanji in Branku.
21-letna Tanja Kodrič je zaradi raka izgubila nogo, 25-letni Branko Hojnik pa je zaradi prometne nesreče ostal priklenjen na invalidski voziček.
Z vašo pomočjo jima želimo pomagati pri nakupu primerne proteze in invalidskega vozička ter jima omogočiti kvalitetnejše življenje. Okvirna cena proteze in vozička znaša 28.000 EUR.


Na pokalni tekmi proti Celju (v torek 13.aprila ob 20.uri v LV), bo enotna cena vstopnic na jugu za vse (ne bo popusta za člane) 5 EUR. Zbrani denar bomo tako Viole donirale za to humanitarno akcijo, da pomagamo Tanji in Branku. Akciji bo pristopil tudi naš klub NK MARIBOR, ki bo v ta namen doniral en euro od vsake prodane vstopnice na jugu.

Vsi, ki še želite individualno pomagat, lahko donirate na naslednji način:

Želen znesek lahko nakažete na TRR organizatorja: Društvo paraplegikov severne Štajerske, Lackova 43, 2000 Maribor: 04515 0000202365, s pripisom "Štajerska goni".

Pošljite SMS na številko 1919 z besedo KOLO in s tem donirate 1 eur (za uporabnike Simobila in Tušmobila).

 

Več na http://www.gocenter.si/novice/stajerska-goni-180.aspx


Sledite nam

Obvestila

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image