Viole Maribor | Ultras since 1989

OBVESTILO ZA NAJZVESTEJŠE NAVIJAČE NK MARIBOR – VIOLE

natisni PDF
V zadnjem času je prišlo do nekoliko slabših rezultatov našega svetega kluba in posledično do takšnih in drugačnih govoric, ob katerih navijaška skupina Viole Maribor 1989 ne more ostati ravnodušna. Po sobotni tekmi v Kopru so se namreč začele širiti informacije, da so igralci našega kluba namenoma igrali pod svojimi zmožnostmi ter seveda izgubili, vse s ciljem po odstavitvi trenerja g.Čačića.
Ker je kaj takega seveda nedopustno oz. največji greh, smo se odločili zadevi priti do dna in se danes sestali z odgovornimi delavci kluba, ki so nas v dvournem sestanku podrobno seznanili z vsemi dogodki zadnjih treh mesecev, še posebej s stanjem (telesa in duha) članskega moštva ter z razlogi za zadnje slabše predstave. Seveda smo skupaj razpravljali tudi o takšnih in drugačnih zgodbicah in teorijah zarote, ki se širijo že od menjave bivšega trenerja g. Milaniča in izredno slabo vplivajo na delovanje kluba ter posledično na vse nas.
O podrobnostih ne mislimo javno razpravljati, zagotavljamo pa vam, da nobenemu od igralcev ni ( in tudi nikoli ne bo) prišlo na misel namenoma izgubiti tekme, odigrane v vijoličastem dresu!! Prav tako ga ni (več) zaposlenega v našem klubu, ki bi deloval v nasprotju s klubskimi oz. našimi skupnimi željami in interesi po čim bolj uspešnem NK Mariboru!!
Če pa katerega od zvestih navijačev zanimajo kakršnekoli podrobnosti, vzroki, posledice oz. kaj drugega, povezanega z ljubljenim klubom, naj nas obišče ( v času prodaje kart za prihajajoči derbi z žabari) v naših prostorih na Lentu in se bomo pogovorili.

MI SKUPAJ ENO SMO!!
VIOLE MARIBOR 1989
 
Art Optika
Domov Viole OBVESTILO ZA NAJZVESTEJŠE NAVIJAČE NK MARIBOR – VIOLE

Zadnje novice

Zadnje vsebine

Priljubljene vsebine