Viole Maribor | Ultras since 1989

PRODAJA KART SLOVENIJA - SRBIJA

natisni PDF

Prodaja kart za člane Viol bo potekala v soboto, med 9. in 14.uro ter v ponedeljek, med 9. in 17. uro, pred Jugom. Ostanek kart bo na voljo v torek ,pred tekmo, na stojnici Slovenija Supporters.

V sredo je ( na željo NZS ) prišlo do sestanka med navijaško skupino Viole in NZS. Razlog za sestanek je bil preprost in smo ga v Mariboru že vajeni. Preprosto povedano, ko zveza potrebuje Maribor (stadion in ostali ''support'' ) ter mariborsko publiko (na čelu z Violami ), iznenada postane razumevajoč ter ''iskrene'' pomoči ponujajoč sogovornik. Kar naenkrat bi nam radi ''prihajali naproti'' (njihove besede), z nami sodelovali in prijateljevali. Ko pa se jih spomni na plejado njihovih preteklih potez, s katerimi se je omadeževal mariborski nogomet, mesto Maribor, NK Maribor ter mariborčani in ostali štajerci, pa se izgovarjajo, da so takrat bili na zvezi drugi ljudje itd.
Kar se tiče tekme s Srbijo, je stvar sledeča. NZS je določila ceno karte za navijaški sektor - 10 evrov, se nato požvižgala (po 24-urnem razmisleku!!) na naše nasprotovanje in predlog za ceno 5 evrov ter tako dokazala, da ji je malo mar za združene slovenske navijače oziroma jih vrednoti zgolj z ekonomskega vidika.
Navijaška skupina Viole Maribor se je zato odločila, da na omenjeni tekmi ne prevzame naloge vodenja navijaškega sektorja, kar je bila na preteklih tekmah seveda stalna praksa, ki je, kot po pravilu, rezultirala v obliki zelo kakovostne podpore slovenski reprezentanci. Bo pa navijaška skupina Viole Maribor nudila pomoč (v kolikor jo bodo potrebovali) Slovenia Supportersom pri distribuciji kart in jim dala na razpolago prodajni prostor.
Vse slovenske navijaške skupine se za nabavo kart obrnite na predstavnike Slovenia Supporters. Na Jugu Ljudskega vrta so dobrodošle vse slovenske skupine!

 
Art Optika
Domov Viole PRODAJA KART SLOVENIJA - SRBIJA

Zadnje novice

Zadnje vsebine

Priljubljene vsebine